Logo
Laden

Champagnebekers

Flinterdun & elegant
De missie

We schrijven maart 2009. De voorbereidingen voor het huwelijksfeest van Marie-Josée's zoon en haar toekomstige schoondochter waren volop bezig. Hoewel ze op dat moment nog geen geniale invallen had gehad, stelde ze voor om iets te maken voor de gasten van het feest: een keramisch object dat zowel op het feest als daarna functioneel zou zijn. Een moeilijke missie die Marie-Josée breinbrekers bezorgde ...

De uitwerking

Na wat denkwerk en uitgeprobeer bleken bekers uit porselein de oplossing. Flinterdun en elegant als ze waren, konden ze zich meten met de mooiste aperitiefglazen ter wereld. Bovendien waren ze ook uniek door het aangebrachte logo dat ook gebruikt werd op al het drukwerk op en rond het feest. Ze werden daarna nog even afgewassen in de achtergrond en bij hun vertrek kregen de gasten elk een exemplaar mee naar huis.

Ook voor u?

Lijkt bovenstaand idee u wel iets? Hebt u een feest (huwelijk, jubileum, geboorte,...) te geven en zou u graag een origineel & bruikbaar aandenken aan uw gasten geven? Of wil u gewoon thuis graag eens de sensatie voelen van een aperitief in papierporselein? Contacteer Marie-Josée dan gerust voor een afspraak. Ps: Te elegant voor in de vaatwasser.