Logo
Laden

Geboorte-porselein

Out-of-the-box
Het vraagstuk

Noem het overmoedig, noem het dapper. De kwestie was dat Marie-Josée bij de geboorte van haar eerste kleinkind voorstelde – zonder te weten waar ze aan begon - om iets te maken uit porselein dat enerzijds als 'verpakking' zou dienen voor de suikerbonen en anderzijds een functionele waarde zou hebben voor de gasten thuis. Een periode van uitproberen volgde.

De uitwerking

Het antwoord bleek een klein vierkante potje te zijn, voorzien van een naamsticker in de kleuren van het geboortekaartje, met een op maat geknipt deksel in hard plastic. De functionaliteit school erin dat de potjes door de vorm en de doorzichtbaarheid van het materiaal thuis herbruikt konden worden als sfeermaker voor theelichtjes. Missie volbracht!

Het tweede kleinkind

Bij de geboorte van haar tweede kleinkind waagde Marie-Josée zich opnieuw aan een creatie. Deze keer werd het een lang, dun buisje voorzien van versiering in de kleuren van het geboortekaartje en de doopsuiker. De potjes konden door de gasten herbruikt worden als bekertje voor jenever, limoncello of een andere drank naar keuze.

Baby op komst?

Lijkt bovenstaand idee u wel iets? Hebt u geboortefestiviteiten te organiseren en zoekt u nog naar een originele en functionele verpakking voor uw doopsuiker? Contacteer Marie-Josée dan gerust voor een afspraak.