Logo
Laden

Serviezen

Combineer naar hartelust
Mooie, unieke serviezen

Een servies kopen dat uniek is, dat zowel eigentijds als elegant is? Een compleet servies dat u zowel dagelijks als bij bezoek kan gebruiken? Marie-Josée Versmissen maakt serviezen waarvan elk stuk handgemaakt is. Wilt u een compleet servies op maat? Dat kan. U kiest een object uit de collectie - bijvoorbeeld moderne, rechthoekige borden – dat als referentie gebruikt wordt om de andere objecten vorm te geven. Hebt u liever een servies dat reeds gemaakt is? Dan kan u een keuze maken tussen een bestaande serie uit de collectie. Vervolgens beslist u welke objecten en hoeveel stuks u ervan neemt.

Series

De collectie van Marie-Josée Versmissen is ingedeeld in een aantal series met een eigen stijl. Op dit moment werk Marie-Josée rond 4 series. Binnen elke serie wordt er vervolgens gespeeld met kleuren, patronen en tekeningen. Neem gerust een kijkje in de collectie om inspiratie op te doen.

"Bloemen-serie"
"Zomer-serie"
"mmm lekker-serie"
"zebra-serie"
Combinaties met uw huidige servies

Gebruikt u uw huidige servies nog graag, maar wil u er toch enkele objecten aan toevoegen? Dan kan u ook probleemloos een deel van een servies kopen, bijvoorbeeld een ontbijtsetje. Dat zou bijvoorbeeld kunnen bestaan uit bordjes, kommen, tassen, een suiker- en melkpotje, een theepot en eierdopjes. Het aantal bepaalt u zelf: in eenvoud, in tweevoud, in drievoud, ... U kan deze combinatie op termijn altijd uitbreiden met bijvoorbeeld een schaal, grotere borden, enz.

Kinder-serviezen

Marie-Josée maakt ook combinaties voor kinderen, ontbijtsetjes bijvoorbeeld. Deze serie 'kinderkopjes' komt in meerdere kleuren en tekeningen (voor jongens & voor meisjes) en er is ook de mogelijkheid om de namen van kinderen op het keramiek te laten glazuren. Ook origineel als cadeau.

Een servies kopen?

Als u geïnteresseerd bent in combinaties van objecten of in een compleet servies - volgens een door Marie-Josée ontwikkelde serie of volledig op maat - dan kan u best een afspraak maken in het atelier van Marie-Josée te Westmalle (in de provincie Antwerpen) of op een keramiekmarkt in uw buurt. Scherven brengen geluk, maar daar zal u misschien niet direct aan denken als er een serviesstuk breekt. Geen probleem, u kan het gesneuvelde stuk steeds apart kopen zodat uw servies terug compleet is.